© 1999 Startpagina-Namibië  KvK-nr 27318970                                             Laatst bijgewerkt op 24 oktober 2016

 

De Website van Namibië-Expert Edgar Peijnenborgh

Algemeen.
Bezienswaardigheden.
Gezondheid.
Reisorganisatie.
Auto huren.
Boeken over Namibië.
Campsites en Lodges.
GPS-kaarten en CD.
Links.
Contact.
 Startpagina Namibie

Sinds 1999

Indien je een reis wil maken in Namibië (vanuit Nederland) kun je van te voren het beste even contact opnemen met een Nederlands / Belgische reisorganisatie in Windhoek. Zij kunnen een reis op maat voor je samenstellen, ze verhuren auto's en kampeerspullen en hebben in het hele land connecties. Daarnaast kunnen ze je van alles vertellen over het land, de geologie, de flora, fauna, veiligheid en nog veel meer.

 

Hun E-mail adres is focus@iafrica.com.na ik zou het op prijs stellen als je dan even aangeeft dat je via mij (Edgar) aan hun adres bent gekomen.

 

Als u alleen een 4x4 met of zonder kampeerspullen wil huren kunt u mij een mail sturen via info@autohuurnamibie.nl

 

Overigens zijn er in Nederland diverse reisbureaus die 10 tot 30-daagse reizen aanbieden. Dit zijn doorgaans groepsreizen met een vast programma. Het nadeel hiervan is dat je aan een vast schema zit en niet veel vrijheid hebt. Daarnaast moet je maar afwachten wie je reisgenoten zijn. Deze reizen zijn over het algemeen ook duurder omdat een deel van je geld naar het bureau en de luchtvaartmaatschappij gaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reisorganisatie in Namibië

De website van Focus Travel is http://www.focusnamibia.com